Napovedi, Novice

Večdnevno neprekinjeno oddajanje AKTV

Vljudno vabljeni k ogledu prvega večdnevnega neprekinjenega oddajanja študentskega televizijskega programa v zgodovini Slovenije AKTV od 23. do 25. januarja 2015.

Televizijski program, ki ga v celoti, tj. tehnično, vsebinsko, izvedbeno in umetniško, ustvarjajo študentje AGRFT in FDV ob podpori mentorjev, si lahko ogledate na tej povezavi ali spodaj.

V premiernem programu in kasnejših ponovitvah lahko spremljate niz različnih televizijskih pogovornih oddaj v širokem vsebinskem razponu – od filmske, televizijske in gledališke umetnosti oz. o umetnosti nasploh do stanja na področju visokega šolstva. Na sporedu bodo televizijske novice, zanimive za študentsko populacijo, izprašani bodo akterji na študentski politični sceni.

Gledalci se bodo lahko na program odzivali na družbenih omrežjih (Twitter, Facebook), njihovi komentarji bodo tudi sproti objavljeni. Kot mentor nekaterim nastopajočim voditeljem na AKTV deluje uveljavljeni televizijski voditelj Jonas Žnidaršič.

V petek in v soboto se bomo vključili v televizijski prenos nastopov mladih kakovostnih DJ-ev, v nedeljo pa bomo program zaključili z mladimi pesniki in pesnicami, ki bodo v živo pred kamerami interpretirali svoje verze. Dokumentarne in igrane vsebine bodo zastopane z izborom iz arhiva filmskih in televizijskih študijskih del študentov AGRFT.

Oddajanje AKTV tokrat soomogoča Svet za umetnost Univerze v Ljubljani in je hkrati tudi eden izmed nizov dogodkov v okviru Sveta za umetnost UL.

Več informacij o programu bo na voljo na družbenem omrežju Facebook.

Oznake: ,

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>