Archive | 2013

FOTO: Prvi akademski zbor Svobodne univerze

V soboto je na Akademiji za glasbo med 11.00 in 15.00 uro potekal prvi akademski zbor Svobodne univerze, na katerem so prisotni predstavili in poročali o tedenskem dogajanju na Tednu Svobodne univerze, pregledali so memorandum z zahtevami ter se pogovorili o nadaljnem poteku in aktivnostih Svobodne univerze.

0 Comments Read more »

FOTO: Maraton za Anno

Fakulteta za šport je v soboto, 20. aprila, v okviru predmeta Športna vzgoja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami v sodelovanju s Centrom Draga, Ig organizirala Maraton za Anno.

0 Comments Read more »

Ocenjevanje znanstvenega dela – poročilo

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani je bila 17. 4. 2013 okrogla miza o ocenjevanju znanstvenega dela, ki jo je moderiral prof. dr. Marko Marinčič (FF UL / Visokošolski sindikat Slovenije), sodelovali pa so doc. dr. Rok Stergar (FF UL), prof. dr. Ivan Leban (FKKT / NAKVIS), prof. dr. Matjaž Omladič (FMF) in prof. dr. [...]

0 Comments Read more »

Video vsebine SU

Na tej strani si lahko ogledate video vsebine: reportaže z dogodkov Svobodne univerze, posnetke oddaj TV Svobodna univerza in posnetke celotnih dogodkov.

0 Comments Read more »

VIDEO: Tretja oddaja TV SU

  Spodaj si lahko ogledate tretjo oddajo TV Svobodna Univerza, ki je v živo potekala v petek, 19.4.2013 ob 20. uri.

0 Comments Read more »

Raziskava o finančni situaciji fakultet – rezultati ankete

V okviru tedna Svobodne univerze smo na Katedri za družboslovno informatiko in metodologijo Fakultete za družbene vede izvedli raziskavo, s katero smo želeli preveriti zavedanje študentov o finančni situaciji fakultet in akademij Univerze v Ljubljani ter ugotoviti vaše mnenje o reševanju finančnih težav in kakšne bi bile posledice uvedbe šolnin. Anketo smo izvajali od torka, [...]

0 Comments Read more »

V tujino po nove ideje

Potovanje, življenjska izkušnja, učenje novega jezika, širitev obzorij in spoznavanje nove kulture so le ene izmed prednosti študija v tujini. Na Fakulteti za upravo je danes potekalo predavanje o vključenosti študentov v mednarodno sodelovanje, kjer je nekaj nasvetov o mednarodni izmenjavi povedala strokovna delavka za mednarodno svetovanje mag. Marija Sušnik, svoje izkušnje pa je z [...]

0 Comments Read more »

FOTO: Ekonomska demokratizacija in gospodarska kriza

Razprava o demokratičnih načinih organiziranja gospodarskih subjektov kot odgovoru na gospodarsko krizo skozi fotoobjektiv Petre Grahek.

0 Comments Read more »

VIDEO: Druga oddaja TV SU

Spodaj si lahko ogledate drugo oddajo TV Svobodna Univerza, ki je v živo potekala v sredo, ob 20. uri. Preko neposrednega internetnega prenosa bo možno spremljati še eno eksperimentalno živo oddajo, in sicer v petek, 19. aprila ob 20. uri.

0 Comments Read more »

FOTO: Svobodna univerza

Teden Svobodne univerze, kot ga je skozi fotoaparat videla Lara Garvas.

0 Comments Read more »