Archive | 2013

Vabilo na tiskovno konferenco

Zaradi čedalje slabšega položaja javnega visokega šolstva so učitelji in študenti večine članic Univerze v Ljubljani organizirali t.i. Teden Svobodne univerze, ki bo potekal od 15. do 20. aprila letos in čigar namen je odpreti akademski prostor, kritično reflektirati položaj slovenskega visokega šolstva in prevprašati vlogo Univerze v Ljubljani v družbi. Dogodki – umetniške akcije, okrogle [...]

Read more »

Organizirano varstvo otrok

V tednu Svobodne univerze bo na Fakulteti za družbene vede organizirano varstvo otrok. Za varstvo, ki bo v predavalnici 10 vsak dan od 16. ure dalje, bodo poskrbeli študenti prostovoljci. Prijave za varstvo prosim posredujte Žanu Bokanu na elektronski naslov zan.bokan@gmail.com.

Read more »

Okrogla miza: Odprto znanje

O odprtem znanju bomo govorili na okrogli mizi v sredo, 17. aprila, ob 16.00 uri na Fakulteti za matematiko in fiziko.

Read more »

Volitve in politike: med obljubami in dejanji

v ponedeljek, 15. aprila ob 10. uri v predavalnici 20 na Fakulteti za družbene vede.

Read more »

Novice Svobodne univerze

Novice o dogodkih v tednu Svobodne univerze bosta za vas ustvarjali ekipi študentov FDV in AGRFT. Poleg prispevkov na spletni strani boste lahko v ponedeljek, 15. aprila, sredo, 17. aprila, in petek, 19. aprila, spremljali tudi TV Svobodna univerza z začetkom ob 20.00. Ker gre za odprto platformo, vsi, ki bi želeli nastopiti, lepo vabljeni! Govorci morate [...]

Read more »

Predavanje: Inovativni poslovni model Marka Gučka

Predavanja se lahko udeležite v ponedeljek, 15. aprila, ob 10.00 uri na Fakulteti za družbene vede v predavalnici številka 5.

Read more »

Zagate in vprašanja o (ne)uporabnosti humanistike in družboslovja

Delavnice z naslovom €œNeverjetno! Na FDV je možno diplomirati iz bureka€ se lahko udeležite v četrtek, 18. aprila, ob 10.00 uri v gledališki predavalnici na AGRFT.

Read more »

Dokumentarni film: ”Kaj je Univerza?”

Vabljeni na predstavitev dokumentarnega filma v nastajanju v petek, 19. aprila, ob 14.00 uri na Fakulteti za družbene vede.

Read more »

Fakulteta za arhitekturo: Mladi kot razvojna priložnost

Vabljeni na okroglo mizo Mladi kot razvojna priložnost v četrtek, 18. aprila, ob 18.00 uri na Fakulteti za arhitekturo.

Read more »

Javna tribuna: Umetnost na univerzi

Javna tribuna z naslovom €žUmetnost na univerzi€œ bo potekala v četrtek, 18. aprila, med 11. in 13. uro v Kazinski dvorani na Kongresnem trgu 1.

Read more »